fbpx
Сьогодні
Фото 10:14 19 Лис 2022

Лідер КНДР Чен Ін вперше показав світові свою доньку

Фото: Reuters

19 листопада очільник Північної Кореї Кім Чен Ин вперше показав світові свою доньку. На світлинах батько та донька оглядають запуск найбільшої балістичної ракети країни, що має ядерне озброєння.

Відповідні кадри опублікували Reuters, передає УНН.

Зазначимо, що 18 листопада Північна Корея вчергове провела випробування міжконтинентальної балістичної ракети (МБР) Hwasong-17.

Проте найбільшою несподіванкою стала присутність дочки Кім. Раніше про її існування ніколи публічно не підтверджувалося.

Видання KCNA, які зробили ці кадри, не назвало ім'я дівчини.

Кім Чен Ін з донькою

Фото: Reuters

На світлинах вона у білому пухкому халаті та тримається за руку свого батька, коли вони дивляться на масивну ракету.

"Це перший спостережений випадок, коли ми бачили доньку Кім Чен Ина на публічному заході", — Майкл Медден, експерт з лідерства Північної Кореї в американському Центрі Стімсона.

Кім Чен Ін з донькою

Фото: Reuters

Вважають, що у Кім є троє дітей, дві дівчинки та хлопчик, кажуть експерти. Деякі спостерігачі вважають, що одного з цих дітей можна побачити на кадрах святкування національного свята у вересні.

Кім Чен Ін з донькою

Фото: Reuters

У 2013 році зірка американського баскетболу Денніс Родман сказав, що у Кім народилася "дитинка" на ім'я Джу Ае. Після поїздки до Північної Кореї того року Родман розповів газеті The Guardian, що провів час з Кімом і його родиною, а також тримав дитину.

За оцінками, Джу Ае приблизно 12-13 років, що означає, що приблизно через чотири-п'ять років вона буде готуватися до вступу в університет або йти на військову службу, сказав Медден.

Північна Корея ніколи не оголошувала, хто буде наступником Кіма, оскільки відомо небагато подробиць про його дітей.

Нагадаємо, що після останніх запусків балістичних ракет на початку листопада північнокорейські військові заявили, що шквал ракетних випробувань був практикою завдання ударів по ключових цілях Південної Кореї та США, таким як авіабази та системи оперативного управління, за допомогою різних ракет.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: