fbpx
Сьогодні
Фото 20:00 17 Лис 2022

Сукню від української дизайнерки одягла південнокорейська реперка Дженні Кім

English version here

Фото: З відкритих джерел

Сукню від українського бренду Bevza одягла південнокорейська реперка Кім Дженні, учасниця популярного К-pop гурту Blackpink.

Світлини із фотосесії опублікували в інстаграмі Bevza.

Відомо, що Кім Дженні стала обличчям обкладинки та знялася у фотосесії для нового номера Elle USA. На одному зі знімків вона позує у мінісукні від бренду Bevza.

Сукня із шовкового трикотажу із нової колекції української дизайнерки Світлани Бевзи весна-літо 2023.

Південнокорейська реперка Дженні Кім одягла сукню від української дизайнерки

Дженні Кім — відома південнокорейська реперка і вокалістка. Уперше свій дебютний сингл «Solo» вона представила 11 листопада 2018 року у Сеулі. Пісня отримала статус Certified All-Kill, а також очолила iTunes 40 країн, що є рекордом серед південнокорейських сольних виконавців. Також Дженні стала першою південнокорейської співачкою, яка очолила світовий комбінований рейтинг артистів в iTunes. Відеокліп за першу добу подивилося понад 14 млн людей, що стало рекордом серед південнокорейських співачок.

Довідка про дизайнерку

Світлана Бевза — українська дизайнерка, модельєрка та власниця бренду Bevza. Народилася в Києві. закінчила Київський торговельно-економічний університет та Київський університет технологій та дизайну. У 2006 році Світлана заснувала власний бренд. У травні 2019 року зірка «Гри престолів» Софі Тернер одягла один з білих комбінезонів Bevza, щоб одружитися із Джо Джонасом у Лас-Вегасі. Одяг від Bevza носили Емілі Ратаковскі, Дакота Джонсон, Белла Хадід, Джіджі Хадід та інші зірки.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: