Червоний Хрест надасть 100 млн грн на виплати жителям звільненої Херсонщини

Червоний Хрест виділяє 100 мільйонів гривень на виплати жителям звільненої від російських загарбників Херсонської області.

Про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє у Телеграмі.

"Товариство Червоного Хреста в Україні готове залучити додаткові 100 мільйонів гривень для виплат грошової допомоги мешканцям деокупованої Херсонщини", – йдеться в повідомленні.

У відомстві нагадали, що надання кеш-підтримки реалізується в межах спільного проєкту Мінреінтеграції, ТЧХУ та Укрпошти. 1200 гривень разової грошової допомоги отримають жителі Херсона та інших щойно звільнених населених пунктів, які фактично там перебували на момент захоплення.

"Проведення виплат Укрпошта розпочне вже з наступного місяця. Зокрема, в Херсоні вже функціонує два стаціонарних відділення Укрпошти, одне з них – центральне, що дозволить стабільно забезпечувати доставку готівки по всій області", – сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, виплати пенсій та соціальної допомоги на Херсонщині розпочнуться відразу, як закінчиться процес розмінування приміщень Пенсійного фонду та банків.

Свіжі дописи

  • Новини

Рішення для відбудови: в Ізюмі на Харківщині відновили амбулаторію

В Ізюмі Харківської області завдяки закордонним організаціям відновили амбулаторію №2. Про це повідомила Харківська обласна… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

На київську сцену після прем’єри у бомбосховищі: Миколаївський театр приїжджає з виставою “Проста українська скіфська баба”

У Києві відбудуться гастролі Миколаївського академічного художнього драматичного театру з моновиставою "Проста українська скіфська баба"… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

У британській розвідці проаналізували скасування в росії традиційної ходи “Безсмертний полк”

Уже другий рік поспіль у російській федерації скасовують традиційну ходу "Безсмертний полк" на 9 травня,… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

У столичному “Експоцентрі України” з’явився кримський куточок: навіщо це рішення

За ініціативи української співачки кримськотатарського походження Джамали та фестивалю "Книжкова країна" в Оранжереї "Виставки досягнень… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

В МОК пообіцяли карати спортсменів рф за політичні висловлювання на Олімпіаді “аж до виключення з Ігор”

У разі політичних висловлювань на Олімпійських іграх в Парижі російські спортсмени будуть негайно покарані, аж… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

У Києві знову стався вибух гранати: є постраждалі

У ніч на 28 квітня, у столиці в одній із багатоповерхівок у Святошинському районі пролунав… Читати більше

Sunday April 28th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.