fbpx
Сьогодні
Відео 18:11 14 Лис 2022

Директор кримського зоопарку пообіцяв повернути викрадених з Херсона тварин

Директор кримського парку левів "Тайган" та зоопарку "Казка" Олег Зубков дав обіцянку повернути усіх тварин, яких викрали окупанти в Херсоні.

Про це він заявив у коментарі для "Крим. Реалії".

Зубков каже, що не знав про існування зоокутка чи зоопарку у Херсоні. Тож коли йому подзвонили з тимчасово окупованого росіянами міста з проханням про притулок для тварин, він погодився.

Зубков розповів: "Ми негайно зібралися. Мене випустили під підписку. Ми повантажили тварин, заспокоїли, що це тимчасова евакуація. Мені дуже шкода про загибель тварин, аж серце розривається. Зараз вони у добрих умовах, у "Тайгані"".

Директор "Тайгану" наголосив:  " Усі вивезені тварини перебувають у парку лише тимчасово і я поверне їх "у повному складі".

Зубков додав: "Я поверну їх відразу, як тільки влада Херсона дасть команду, що може їх прийняти. Ще три павичі, ще два фазани, цесарки, дві вовчиці, лама та ослиця Даша".

Є також відео, як тварин "розміщують" у нових клітках на тимчасово окупованому півострові.
5 листопада у соцмережах власник "Тайгана" публікував відео, як він виловлює єнотів у Херсонському зоопарку. Згодом відео також виклав на Youtube, але 14 листопада запис видалили.

У ролику кілька людей в одязі із символікою "Тайгана" виводили тварин, зокрема осла та ламу та вантажили їх у фургон. Потім Зубков голими руками виловлював єнотів у вольєрі. Він підіймав їх за хвости і кидав у переноски.

У Міністерстві оборони пообіцяли, що обов'язково повернуть викраденого єнота.

Рубрика писала, що російські окупанти вивезли з Херсонського зоопарку.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: