fbpx
Сьогодні
Відео: 18:39 12 Лис 2022

У Херсоні відновили роботу українська міська й обласна влада, а також СБУ та Нацполіція

У деокупованому Херсоні почали працювати законні обласна та міська військові адміністрації. Також працює СБУ та Нацполіція

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич у Facebook.

Янушевич розповів: "Пане президенте, згідно вашого доручення доповідаю. До міста прибули і почали виконання обов'язків військові адміністрації Херсонської області, міста Херсона та Херсонського району.

Також приступили до виконання службових обов'язків Національна поліція та Служба безпеки України. ДСНС проводить відповідні заходи з розмінування. Займаємося поверненням міста до звичайної життєдіяльності".

Янушевич також опублікував ще одне відео з центру Херсона, на якому видно людей із українськими прапорами, які вигукують "Україна!".

Довідка:

9 листопада міністр оборони держави-агресора Шойгу повідомив про початок відведення військ з правого берега Херсонської області.

Нагадаємо, що 11 листопада в управлінні розвідки зазначили, що Херсон під контролем ЗСУ.

Мешканці Херсона виходять на вулиці із українськими прапорами в очікуванні Збройних сил України у місті.

Про те, що у Херсон вже зайшли українські спецпідрозділи, а Збройні сили на підході, підтвердив і Президент Зеленський.

Своєю чергою Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов наголосив, що Україна не планує "заморожувати" війну після деокупації Херсона.

Керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк повідомила, на звільнених територіях півдня країни українські захисники виявили російські танки, артилерію та іншу техніку, яку військам рф не вдалося переправити на правий берег Дніпра під час відступу.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: