fbpx
Сьогодні
15:09 12 Лис 2022

До звільненого від окупантів Херсона повернулися українські поліціянти

Наразі у деокупованому від російських загарбників Херсоні національна поліція України проводить стабілізаційні заходи

Про це повідомив голова НПУ Ігор Клименко, відео проєкту "Український свідок".

"Близько 200 поліцейських працюють на території міста. Навколо та на території Херсона виставлені блок-пости. Поліція Херсонської області продовжує фіксувати злочини російських окупантів.

Основна загроза наразі полягає у масовому замінуванні. 10 груп вибухотехніків працюють над виявленням та знешкодженням вибухонебезпечних предметів.

Один із поліцейських саперів сьогодні отримав поранення під час розмінування однієї з адміністративних будівель Херсона.

Просимо місцевих мешканців дотримуватися визначених правил, обережно пересуватися містом та не чіпати підозрілі предмети. Якщо виявили такий, обов'язково повідомте про це правоохоронцям", наголосив очільник Нацполіції.

Клименко також звернувся до громадян, які виїхали з Херсона, щоб вони не поспішали повертатися, доки не будуть завершені стабілізаційні заходи.

"Робота триває. Поліція працює", наголосив голова НПУ.

Нагадаємо, що у звільненому від окупаційних військ Херсоні розпочали знімати російські меморіальні дошки, які повісили загарбники під час окупації міста

У ДПЕК заявили про знищення окупантами енергосистеми Херсона.

Наразі, зі слів радника мера Херсона Романа Головні, у звільненому від російських загарбників Херсоні наразі бракує води, продуктів харчування та ліків, проте гуманітарні вантажі вже починають заїжджати до міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: