fbpx
Сьогодні
Фото 18:12 11 Лис 2022

Україна на кордоні з білоруссю будує стіну: робота кипить

Україна на кордоні з білоруссю зводить стіну, збудовано вже близько 3 кілометрів: рів, насип, залізобетонний паркан з колючим дротом. Облаштовують кордон також і в регіонах, що межують з рф

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Він написав: "Рів, насип, залізобетонний паркан з колючим дротом — це інженерні загородження, які будують на Волині. Таким чином вже облаштовано близько 3 км кордону, роботи тривають. Це ще не все, але подробиць розкривати не будемо».

Зведення стіни на кордоні з Білоруссю на Волині

Тимошенко додав, що роботи ведуться, крім Волині, і на Житомирщині та Рівненщині. Крім того, українці зводять фортифікаційні споруди та облаштовують кордон також і в регіонах, які межують з територією росії.

Заступник зазначив: "Важливо, що над облаштуванням кордону системно працює обласна влада та місцевий бізнес. Ми всі хочемо захисту, ми робимо все, щоб зупинити навіть гіпотетичне просування ворога».

Зведення стіни на кордоні з Білоруссю на Волині

Як країни обмежують себе парканами від росії та білорусі?

У жовтні стало відомо, що Польща завершила будівництво захисного бар'єра на кордоні з білоруссю. Його почали зводити задля стримування нелегальної міграції.

У серпні завершила будівництво паркану на кордоні з білоруссю і Литва. Так, на ділянках протяжністю 552 кілометри встановили фізичний бар'єр — огорожу та колючий дріт, що ріже. Це зробили теж через міграційну кризу. Про зведення стіни оголосила раніше і Латвія.

Крім того, на тлі напруження ситуації з росією парламент Фінляндії вирішив побудувати на кордоні з цією країною міцніший паркан.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: