fbpx
Сьогодні
21:20 10 Лис 2022

Окупанти розстріляли двох цивільних на Херсонщині

Фото: t.me/kt20220224

На Херсонщині російські військові розстріляли двох чоловіків – біля Дар'ївського моста у Херсонському районі та в селі Каїри Каховського району.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

"До поліції надійшла заява від жительки Миколаївської області, що біля Дар'ївського мосту у Херсонському районі російські військовослужбовці розстріляли її 56-річного батька та заволоділи його автомобілем Chery Tiggo", – йдеться у повідомленні.

Крім того, від жителів с.Каїри Каховського району надійшло повідомлення, що на зупинці громадського транспорту російські військові розстріляли місцевого жителя.

Водночас у Херсоні, за даними поліції, військові рф займаються мародерством. Зокрема, жителі мікрорайону Таврійський інформують, що російські військові вибивають двері у квартири та вивозять все майно: побутову та комп'ютерну техніку, плазмові телевізори, холодильники, пральні машинки й одяг.

У поліцію також надійшло повідомлення, що в місті Олешки за наводкою місцевого колаборанта військові рф почали заселятися в приватні будинки, власники яких тимчасово виїхали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: