fbpx
Сьогодні
22:00 09 Лис 2022

Екорішення: Міськрада столиці запрошує киян долучитися до створення мапи пунктів приймання вторинної сировини

КМДА запрошує жителів міста доєднатися до екомарафону "Знайди! Сортуй! Здавай!" і формування Національної мапи вторинної сировини

Про це повідомлє КМДА.

Це серія заходів від Let's Do It Ukraine до Всесвітнього дня перероблення, який щороку відзначають 15 листопада. У такий спосіб активісти хочуть залучити якомога більшу кількість українців до сортування й перероблення вторсировини.

Киянам із 15 по 30 листопада пропонують знаходити нові пункти приймання вторсировини і позначати адресу й інші деталі на цій мапі. Якщо ж такі пункти існують тільки на мапі, то можна подати онлайн-заявку на їхнє видалення з переліку.

Організатори ініціативи розповідають: "Важливо, що окремі сортувальні баки на платформі не позначають, лише пункти, у яких є адреса та контактний телефон".

Також із 17 по 25 листопада проводитимуть онлайн-тренінги про правильне поводження з відходами під час війни. Зокрема, планують розробити й презентувати карткову гру "Ековідповідальне життя".

Набори карткової гри передадуть до укриттів, де українці зможуть "корисно провести час за сигналів тривог", зазначають активісти.

Рубрика:
Екологія

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: