fbpx
Сьогодні
17:31 07 Лис 2022

Шмигаль: відчужені підприємства працюватимуть на оборонні потреби держави 24/7

Відчужені до держави стратегічні підприємства "Укрнафта", "Укртатнафта", "АвтоКрАЗ", "Мотор Січ" та "Запоріжтрансформатор" працюватимуть цілодобово для задоволення оборонних потреб держави

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на брифінгу, передає Інтерфакс-Україна.

Глава уряду зазначив: "Акції п'яти підприємств – "Укрнафта", "Укртатнафта", "АвтоКрАЗ", "Мотор Січ" та "Запоріжтрансформатор" – стали військовим майном, перейшли в управління Міністерства оборони. Станом на сьогодні акції примусово відчужено у власність держави. Це відбулося виключно відповідно до норм чинного законодавства".

Він додав, що ці п'ять підприємств мають забезпечувати повною мірою оборонні потреби нашої держави у воєнний час. Підприємства є стратегічно важливими та постачають продукцію, яка критично необхідна для потреб армії.

Прем'єр-міністр наголосив:"Вони мають працювати 24/7 для потреб нашої держави".

Глава уряду запевнив, що ті, хто працює на цих підприємствах, продовжать працювати, буде більше замовлень і гарантій від держави.

Шмигаль додав: "Ті, які не працювали на сьогодні, їхню роботу буде відновлено, трудові колективи повертатимуться до роботи. Потенціал їхній використовуватиметься повністю".

Рубрика вже писала, що активи компаній "Мотор Січ", "Укрнафту" і ще трьох підприємств передали Міноборони.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: