fbpx
Сьогодні
16:08 04 Лис 2022

На Харківщині окупанти отримують спеціальні агітснаряди від артилеристів

Артилерія на Харківщині обстрілює загарбників спеціальними агітснарядами, що містять всередині інструкції про те, як здатися в полон

Про це повідомили  в Національній гвардії України.

Військові зазначають, що листівки адресовані росіянам та мобілізованим окупантам з "ЛДНР".

Для інформаційної розсилки задіяли спеціальні снаряди гаубиць Д-30. У кожному з боєприпасів – 1,5 тисячі інструкцій. Їх випускають у різних напрямках, аби якомога більше загарбників отримали листівки.

 Фото: Національна гвардія

 

Листівки снарядів містять інформацію з планом дій для адресата щодо безпечної здачі в полон.

Листівки з нагадуваннями для окупантів про те, що Україна скоро поверне свої землі, а в росіян є шанс скласти зброю та вижити. Агітаційні снаряди випускають у різних напрямках, щоб більше загарбників змогли отримати інформацію.

Командир гаубичного артилерійського дивізіону розповів:"Ми можемо донести нашому противнику, що на нашій землі він може здатися в полон. До військових будуть відноситись нормально, відповідно до норм гуманітарного права. 

Ми закликаємо росіян ухилятися від мобілізації та здаватися в український полон, бо це краще ніж загинути від нищівного вогню нашої артилерії".

Як зазначають українські військові, така "інформаційна атака" є одним з найефективніших способів повідомити ворога, оскільки більшість росіян не мають зв'язку та інтернет-підключення.

 

 Залп з агітснарядом

Для них – це реальний шанс вберегти своє життя.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: