fbpx
Сьогодні
Новини компаній 12:04 04 Лис 2022

"Авто для ЗСУ": перша автівка завдяки клієнтам 104.ua відправилась на передову

У рамках акції «Авто для ЗСУ», оголошеної у серпні, клієнти 104.ua придбали в мережі 104.ua Клієнтських просторів і на сайті market.104.ua понад 3800 одиниць газового обладнання. До акції долучилося 1034 споживачі газу Київської області. Частина коштів від продажу обладнання пішла на купівлю пікапа для 46 десантно-штурмової бригади. 

1034 клієнтів Київської області зробили свій внесок у придбання автомобіля для захисників. З середини серпня вони купували газове обладнання та аксесуари в рамках акції «Авто для ЗСУ» у мережі 104.ua Клієнтських просторів та на сайті market.104.ua.

Клієнти придбали 137 котлів, 123 модеми та 774 детекторів газу. Частину прибутку від продажу цих товарів було спрямовано на придбання автівки для 46-ї окремої десантно-штурмової бригади. Це повнопривідний позашляховик Mitsubishi, який допомагатиме нашим захисникам. 

"Разом з нашими клієнтами, ми зібрали понад 104 тисяч гривень на автомобіль для українських десантників, – розповіла керівник регіонального управління 104.ua Олена П'яткіна. – Це гарний початок. Продовжуємо підтримувати військових, перераховуючи кошти на закупівлю необхідного для них обладнання".

Загалом, з початку війни, газовики передали понад 210 транспортних засобів: автобусів, вантажівок, позашляховиків, екскаваторів на потреби ЗСУ. Тільки до дня незалежності, у рамках акції «Авто для ЗСУ», військовим було передано 17 автівок. 

Загальна сума допомоги ЗСУ від компаній, які працюють під брендом РГК, становить 135 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: