fbpx
Сьогодні
11:06 01 Лис 2022

У Черкасах міська рада зупинила весь електротранспорт, задля економії електроенергії

Фото: Ілюстративне/ KYIVCITY.GOV.UA

З 1 листопада міська рада обласного центру Черкаси вирішила зупинити рух усього електротранспорту у місті

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook мера Черкас Анатолія Бондаренка.

"Прийняли рішення сьогодні зупинити роботу електротранспорту в Черкасах, оскільки вона вимагає велику кількість живлення.

Додам, що всі тролейбусні маршрути в нашому місті дублюються автобусними".

Мер також підкреслив, що місті відновили водо- і теплопостачання, але ще існує проблема з подачею води на верхні поверхи будинків. Бондаренко додав, що підприємства "Черкасиводоканал" працюють над усуненням недоліків.

Міський голова закликав голів ОСББ, управляючу компанію ввімкнути в оселях тепло, щоб не перевантажувати систему електропостачання.

Він також додав, що у місті з 1 листопада застосовуватимуться погодинні графіки відключення електроенергії. Він закликав людей бути готовими до цього і подбати про наявність питної води в домі.

Нагадаємо, що з 10 жовтня росія почала здійснювати масовані удари ракетами та дронами-камікадзе по цивільній енергетичній інфраструктурі України.

Унаслідок цього пошкоджено понад 45 об'єктів енергетики.

Тільки, 31 жовтня, в одну з громад Київщини були влучання російськими ракетами. Через масовані обстріли в області сталися пошкодження енергетичної інфраструктури.

Нагадаємо, що внаслідок ракетного обстрілу росіян без води залишилися 80% мешканців столиці, а без світла – 350 тисяч квартир.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: