fbpx
Сьогодні
Новини компаній 14:27 01 Лис 2022

Як українська компанія допомагає ЗСУ: перше авто від 104.ua відправилась на передову

У серпні компанія 104.ua запустила збір коштів на авто для ЗСУ за підтримки Благодійного фонду «ТИХО». А вже зараз перший пікап передали 46-й десантно-штурмовій бригаді.

З середини серпня клієнти компанії придбали понад 3800 одиниць газового обладнання та аксесуарів в мережі 104.ua Клієнтських просторів і на сайті market.104.ua. Частину прибутку від кожної одиниці товару компанія 104.ua скеровує на придбання автомобілів для українських захисників.

авто від 104.ua на передову

Першим автомобілем, який поїде на передову завдяки клієнтам 104.ua, став повнопривідний позашляховик Mitsubishi L200. Автомобіль пройшов повне технічне обслуговування, додаткове обладнання, перефарбований у камуфляжний колір і відправився на південь України, де триває контрнаступ.

авто від 104.ua на передову

Крім того, газовики вже передали захисникам для мілітарних і гуманітарних потреб понад 200 одиниць техніки: автомобілів, автобусів, вантажівок, позашляховиків, екскаваторів тощо. Тільки до Дня Незалежності України в межах мілітарної ініціативи «Авто для ЗСУ» військовим було передано 17 автівок.

«Те, що здається складним для однієї людини, варто робити разом. Наша сила у єдності, — впевнений Ігор Золотухін, директор компанії 104.ua. — Разом з нашими клієнтами ми вже зібрали понад 400 тис. грн, частину з яких скерували на пікап для українських десантників. Але на цьому ми вирішили не зупинятися. Ми продовжуємо підтримувати військових, перераховуючи кошти з проданого обладнання на допомогу ЗСУ. Долучайтеся — разом ми непереможні».

Наразі загальна сума допомоги ЗСУ від компаній, які працюють під брендом РГК, в тому числі і 104.ua, перевищила 135 млн грн.

авто від 104.ua на передову

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: