fbpx
Сьогодні
17:50 31 Жов 2022

ЗМІ: Маск запевняє, що Twitter буде дотримуватися законів ЄС

Бізнесмен Ілон Маск, який нещодавно придбав Twitter, запевнив єврокомісара з питань внутрішнього ринку Тьєррі Бретона, що соцмережа буде додержуватися  законодавства ЄС

Як  пише Reuters.

Під час спілкування з Бретоном, про яке раніше не повідомлялося, Маск запевнив, що Twitter буде дотримуватися європейського Закону про цифрові послуги, який передбачає штрафи в розмірі до 6% річного обігу компаній, які не борються з незаконним контентом.

Також американський мільярдер погодився провести зустріч з єврокомісаром у найближчі тижні.

Зазначимо, що розмова Маска й Бретона відбулася після того, як представник Єврокомісії попередив про необхідність дотримання Twitter законодавства ЄС – як відомо, Маск раніше висловлював неоднозначні твердження про те, як керуватиме соцмережею.

У липні в ЄС схвалили нові правила обмеження діяльності ІТ-гігантів, які вимагатимуть докладати більше зусиль для боротьби з незаконним контентом в Інтернеті під загрозою великих штрафів.

Купівля Twitter Маском може мати величезні наслідки для майбутнього соціальної платформи, особливо якщо колишньому президенту США Дональду Трампу буде дозволено повернутися до мережі, і якщо Маск послабить правила, які нині запобігають поширенню ненависті та дезінформації.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут. 

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: