fbpx
Сьогодні
20:00 31 Жов 2022

Нове опитування у "Дії": українці можуть обрати жюрі на Євробачення-2023

У застосунку "Дія" запустили нове опитування для українців, щоб вони обрали членів журі нацвідбору на пісенний конкурс "Євробачення-2023"

Про це поінформував  міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

З 31 жовтня до 7 листопада буде тривати опитування. Проголосувати можуть й ті українці, які зараз перебувають за кордоном.

9 претендентів представлені в опитуванні. Обрати можна лише за одного.

Для того, щоб проголосувати, необхідно зайти у розділ "Послуги", далі — "Опитування". Три артисти, які наберуть найбільше голосів, увійдуть до складу журі.

Нагадаємо, 27 жовтня "Суспільне" оголосило лонґлист учасників нацвідбору, до якого увійшли 36 артистів. Список фіналістів оголосять не пізніше 17 листопада. А фінал має відбутися 17 грудня у Києві в укритті.

"Євробачення-2023"

Український гурт Kalush Orchestra переміг на "Євробаченні-2022", тож наступний пісенний конкурс мав відбутися в Україні. Але через те, що в Україні триває повномасштабна війна Європейська мовна спілка (EBU) вирішила, що конкурс пройде у Великій Британії, яка цьогоріч посіла друге місце.

Відбуватиметься "Євробачення-2023" у Ліверпулі. Конкурс проходитиме від імені України, також в України залишається місце у фіналі. Крім того, представники "Суспільного мовлення" співпрацюватимуть із BBC, щоб розробити та впровадити українські елементи шоу під час "Євробачення-2023".

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут. 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: