fbpx
Сьогодні
12:40 29 Жов 2022

В окупованому Маріуполі чути звуки вибухів, працює ППО: що відомо

Фото: Ілюстраційне

На Донеччині в тимчасово окупованому російськими військами місті Маріуполь опівдні, 29 жовтня, було  чути звуки вибухів. Ймовірно, працювала ворожа ППО

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

"Маріуполь в канонаді. Звуки "відльотів" чутно:

  • в Центральному районі в районі ринку Азовський (поруч з новим російським кварталом),
  • в Лівобережному районі в районі колишнього Пивзаводу.

Джерела з міста кажуть, що схоже на використання систем ППО С-300. Можливо це пов'язано з військовою ситуацією по лінії Вугледару/Волоновахи", наголосив радник голови міста.

Андрющенко також додав, що чути вибухи в районі площі Перемоги в Лівобережному районі, але вони зумовлені тим що окупаційна влада вирішила зносити зруйновані загарбниками будинки.

Нагадаємо, що вранці, 29 жовтня, в окупованому Севастополі заявили про "атаку" безпілотників. Її нібито "відбивали" кораблі Чорноморського флоту.

У зв'язку з надзвичайною подією, як пишуть проросійські ЗМІ, рейд через бухту в місті був тимчасово закритий для поромів та катерів.

Також, як писала Рубрика, стало відомо, що 27 жовтня окупаційна влада Криму заявила про удар безпілотника по Балаклавській ТЕС.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: