fbpx
Сьогодні
11:37 28 Жов 2022

У Святогірську і Лимані на Донеччині відновила роботу "Нова пошта"

Фото: Нова пошта

Відновила роботу логістична компанія "Нова пошта" на деокупованому Донбасі – у Святогірську та Лимані

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що "Нова пошта" запрацювала на деокупованому Донбасі 2 тижні тому і за цей час доставила 1500 посилок до Лимана та Святогірська.

У повідомленні йдеться: "Щодня ми доставляємо близько 70 посилок з продуктами, одягом та необхідними речами. До війни в Лимані працювало 3 відділення Нової пошти, але всі вони зруйновані та пограбовані. Зараз розпочато будівельні та ремонтні роботи приміщення, щоб через тиждень відкрити у Лимані. вже стаціонарне відділення з повним переліком послуг як доставлення, так і фінансових, як і до війни".

Так, у Святогірську мобільне відділення працює у понеділок, середу та п'ятницю. З 14.30 біля відділення №1 на вул. Шевченка, а згодом до 16.00 за адресою вул. Зарічна (біля Лаври).

А у Лимані мобільне відділення працює з понеділка по п'ятницю з 11:30 до 13:30 на вул. Свободи.

При цьому мешканцям деокупованого Донбасу доступне відправлення та отримання посилок до 10 кг. Сплатити послуги можна готівкою через мобільний додаток Нової пошти або надіслати посилку за рахунок одержувача.

У компанії зазначають: "Міста були в окупації довгі місяці і зазнали суттєвих руйнувань через постійні ракетні обстріли і бомбардування ворогом. Відсутня питна вода, продукти, газопостачання, електроенергія, інтернет і зв'язок. Тому Нова пошта своїм коштом доставляє ліки і продукти, які відправляють українці мешканцям Святогірська та Лимана".

Нагадаємо, що Рубрика вже писала, що Нова пошта розробила спеціальне мобільне відділення для роботи на деокупованих територіях, де немає світла.

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: