fbpx
Сьогодні
14:11 28 Жов 2022

У росії контрактник наїхав на колону із 20 строковиків

В Архангельській області рф військовий контрактник наїхав на колону строковиків, двоє людей загинули, 11 поранені.

Про це повідомляється на ТГ-каналі Baza.

"ДТП сталося на полігоні неподалік міста Мирний. Військовий «КАМАЗ», яким керував 22-річний Ісрапіл, наїхав на колону із 20 військовослужбовців строкової служби. Одна людина загинула відразу, ще одна померла пізніше, в лікарні. Окрім них в аварії постраждали ще 11 людей – усіх їх доправили до лікарні міноборони з різними травмами", – йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що в цьому інциденті вже розбираються військові слідчі.

У військовому слідчому відділі слідкому росії по Плесецькому гарнізону заявили, що сьогодні всі уповноважені на виїзді.

Довідка

21 вересня президент російської федерації володимир путін оголосив про проведення часткової мобілізації у рф. Після цього міністр оборони росії сергій шойгу заявив, що буде мобілізовано 300 тисяч резервістів. Точна кількість мобілізованих невідома.

1 листопада 2022 року в росії стартує осінній призов на військову службу. Цей плановий захід проходить щороку з 1 жовтня. Однак цього року термін початку призовної кампанії перенесено на місяць – це зроблено у зв'язку з великим навантаженням на військові комісаріати та призовні комісії в рамках "часткової мобілізації", що проводиться.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: