fbpx
Сьогодні
15:01 28 Жов 2022

У НАТО відзначили високий рівень професіоналізму українських військових моряків

English version here

Командувач Військово-Морських сил ЗСУ віцеадмірал Олексій Неїжпапа провів онлайн-зустріч з командувачем Морського командування НАТО віцеадміралом Кітом Блаунтом.

Про це повідомляє ВМС ЗСУ.

Сторони обговорили безпекову ситуацію та хід бойових дій в Україні, перспективні напрямки військового співробітництва, направленого на розвиток бойових спроможностей національного флоту для відбиття російської агресії та захисту територіальної цілісності України.

Командувач Морського командування НАТО відзначив високий рівень підготовки, професіоналізму і вмотивованості українських військових моряків, які опановують новітні зразки озброєння.

У свою чергу очільник українських ВМС подякував віцеадміралу Кіту Блаунту за незмінну підтримку нашої країни та надану допомогу з боку іноземних партнерів.

Як повідомлялося, артилерійські військові частини та підрозділи командування морської піхоти Військово-Морських сил Збройних сил України в результаті вогневих уражень по противнику минулої доби знищили дві гаубиці, гармату, три реактивні системи залпового вогню та склад з боєкомплектом російських загарбників.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: