fbpx
Сьогодні
PR 14:09 28 Жов 2022

Вологий корм для кішок Клуб 4 Лапи Selection: огляд нових слайсів у соусі та желе преміум-класу

Багато кішок є вкрай вимогливими не тільки до складу та поживної цінності їжі, але й до її смакових якостей. Господарі вихованців-гурманів намагаються їх балувати, підбирають раціони з найпривабливішим для улюбленців смаком. В асортименті преміальних кормів Клуб 4 Лапи для кішок вже давно з'явилася лінійка SELECTION, адресована балуваним вихованцям, а недавно вона розширилася, поповнилася рядом раціонів з оновленим дизайном упаковки, новими комбінаціями інгредієнтів, які забезпечують оригінальний смак, різними текстурами.

Club4Paws Selection створювався з метою допомогти власникам кішок і собак, які відчувають себе щасливими, коли щасливий їх вихованець. Ідея виникла задовго до війни та не втратила актуальності й у воєнний час. Для безлічі людей муркотіння задоволеної кішки – дуже важливе джерело позитивних емоцій, тому господарі готові багато в чому обмежити себе, але намагаються порадувати улюбленців, пригостити смачним кормом. Поява нової продукції SELECTION відкриває перед ними більш широкі можливості для прояву любові та турботи. Суббренд Клуб 4 Лапи SELECTION об'єднує корм для котів вологий у формі слайсів (шматочків) і стрипсів (смужок), також запланований випуск сухого корму з новими смаками, про що сказано на офіційному сайті бренду. Він з'явиться на ринку в кінці жовтня 2022. Познайомимося ближче з лінійкою слайсів у соусі/желе Purr-For Slices.

Склад вологого корму для котів Клуб 4 Лапи SELECTION

Виробник пропонує 2 види вологого корму для кішок у формі слайсів в желе та 2 види слайсів в соусі, всього 4 різних смаки. Енергетична цінність вологих раціонів варіюється в діапазоні 72-78 ккал/100 г, кожен корм містить 9% білків, вміст жирів, в залежності від раціону, становить 3 або 3,5%. Набір інгредієнтів в кожному раціоні свій, але склад усіх кормів лінійки має багато спільного. Кожен вологий корм Purr-For Slices містить:

  • м'ясо та м'ясні інгредієнти в шматочках (а в кормі «Оселедець і салака» крім цього є риба та рибні субпродукти);
  • екстракт рослинного білка та продукти рослинного походження. Найбільш багатий набір рослинних інгредієнтів у кормі «Телятина в овочевому желе». Крім томатів та інших фруктів і овочів, які входять до складу всіх кормів Клуб 4 Лапи, цей раціон містить моркву;
  • жири, в тому числі масло лосося, джерела поліненасичених жирних омега кислот;
  • томати, банан, глід, імбир у висушеному вигляді;
  • мінерали та вітаміни.

вологий корм для кішок Клуб 4 Лапи Selection: огляд нових слайсів у соусі та желе преміум-класу

Переваги преміум раціону Клуб 4 Лапи SELECTION для кішок

вологий корм для кішок Клуб 4 Лапи Selection: огляд нових слайсів у соусі та желе преміум-класу

Корм для кішок Клуб 4 Лапи SELECTION відрізняється поєднанням продуманого, збалансованого складу, в якому є необхідні для кішок поживні речовини, та привабливого смаку, який змушує їх муркотіти від задоволення (назва лінійки Purr-For Slices можна перекласти як «шматочки для муркотіння»):

  • вміст м'яса та продуктів тваринного походження високий, до 82%. Це означає, що білок у кормах переважно тваринного походження, він краще засвоюється кішками та відповідає їх потребам;
  • рослинні інгредієнти є джерелом клітковини, необхідної для травлення та перистальтики, а також цінних вітамінів, мінералів, важливих для комплексного здоров'я кішки;
  • корми преміум-класу не містять синтетичних технологічних добавок (барвників, ароматизаторів);
  • завдяки комбінації різних сортів м'яса, риби смак виходить більш насиченим і дозволяє догодити кішкам-гурманам, яким приїлися звичні корми;
  • соус або желе доповнюють і вигідно відтіняють смак слайсів, підвищують привабливість корму;
  • особлива текстура шматочків (слайсів) відрізняється оптимальною щільністю.

Як перейти на Клуб 4 Лапи SELECTION для котів з іншого корму

вологий корм для кішок Клуб 4 Лапи Selection: огляд нових слайсів у соусі та желе преміум-класу

Навіть якщо дуже хочеться швидше порадувати улюбленця апетитною новинкою, поспішати не варто, перехід на будь-який корм з новим складом і смаком повинен бути поступовим, здійснюватися мінімум протягом 5 днів. Під час перехідного періоду звичний і новий раціони змішуються, даються в одне годування, при цьому частка старого корму поступово зменшується, а нового – збільшується. Виробник рекомендує таку схему комфортного переходу на новий вологий корм для котів Клуб 4 Лапи:

  • 1-2 день – звичний корм і новий корм SELECTION змішуються в пропорції 75/25;
  • 3-4 день – 50/50;
  • 5-6 день – 25/75;
  • 7-8 день – порція може на 100% складатися з корму SELECTION.

Де купити корм Клуб 4 Лапи SELECTION для кішок

Купити корм Клуб 4 Лапи для котів пропонують багато онлайн і офлайн-магазинів. Нові раціони Клуб 4 Лапи SELECTION вже з'явилися в низці магазинів зоотоварів, їх можна купити в офіційному інтернет-магазині бренду, на сайтах магазинів-партнерів і великих маркетплейсах. Деякі магазини продають корм поштучно, а офіційний онлайн-магазин пропонує упаковки по 12 паучів вагою 80 г кожен.

Вологий корм для кішок Клуб 4 Лапи SELECTION – можливість побалувати улюбленця

Апетитні слайси в желе та соусі Club 4 Paws Selection мають ряд традиційних для кормів Клуб 4 Лапи чеснот – високий вміст продуктів тваринного походження, наявність у складі цінних рослинних інгредієнтів, вітамінно-мінеральної добавки для підтримки здоров'я вихованця, відсутність штучних добавок. При цьому від звичних кормів базової лінійки вони відрізняються поліпшеними смаковими властивостями. Оновлена рецептура забезпечує нові відтінки смаку й аромату, а оригінальна текстура слайсів робить корм ще більш апетитним. Поява 4 нових раціонів підвищує шанси догодити найбільш балуваним і вимогливим до їжі улюбленцям і улюбленицям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: