fbpx
Сьогодні
11:26 27 Жов 2022

Рішення для перемоги: благодійники та працівники фінансової організації об’єднались, щоб допомогти ЗСУ

English version here

Працівники Фонду не обмежилися добровільними внесками, а й займалися всіма організаційними питаннями.

Про це інформує Рубрика

У чому проблема? 

Повномасштабна війна в Україні триває. Іноземні країни-партнери допомагають українській армії з постачання зброї. А волонтери та всі небайдужі українці роблять все, аби наші воїни не мали потреби у базових речах: їжа, спальники, аптечки, одяг та інше. Проте не завжди є можливість самостійно допомагати війську. Потрібно об'єднувати зусилля, щоб був відповідний результат. 

Яке рішення?

Благодійний фонд "Турботливі котики" спільно з працівниками Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) запустили ініціативу з метою допомоги військовим ЗСУ. 

Як це працює? 

На донати працівників ФГВФО БФ "Турботливі котики" закупив для військових з двох підрозділів повні комплекти тактичних рюкзаків, карематів, спальників, щитків, зарядних станцій, сухих душів, продуктів харчування довготривалого зберігання. 

допомога зсу

Крім того, працівники ФГВФО придбали два автомобілі, якими вже користуються обидва підрозділи. Особливістю ініціативи стало те, що працівники Фонду не обмежилися добровільними внесками, а й займалися всіма організаційними питаннями.

"Під час війни всі ми працюємо задля перемоги і для того, щоб її наблизити. Кожен з нас постійно робить свій вклад у перемогу. Цього разу ми спільними зусиллями всіх працівників Фонду закупили для наших військових ті речі, які будуть їм потрібні взимку, щоб вони відчували нашу підтримку і піклування про них", — відзначив голова Професійної спілки працівників ФГВФО Володимир Третяк.

рюкзак військовий

Довідка: Благодійний Фонд "Турботливі котики" заснований у квітні 2022 року. З початком повномасштабного вторгнення три подруги та підприємиці — Юлія Сидорчук, Лілія Липова та Руслана Загній об'єднали свої зусилля задля допомоги постраждалим від війни людям. Пізніше організація переключилася виключно на допомогу військовим ЗСУ та зараз займається наданням загальновійськових аптечок та продуктів харчування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: