fbpx
Сьогодні
16:37 25 Жов 2022

Українська лікарка Тетруєва у Німеччині отримала престижну медичну нагороду Women in Global Health

Фото: НДСЛ Охматдит

Медикиню, що працює у київськії лікарні "Охматдит" Наталію Тетруєву, у Німеччині обрали героїнею охорони здоров'я 2022

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на НДСЛ Охматдит.

У лікарні розповіли, що лікарка отримала нагороду Women in Global Health.

Як наголосили у Охматдит, Наталія Тетруєва стала однією з 17 героїнь медичної сфери, які отримали відзнаки під час Всесвітнього саміту охорони здоровʼя у Берліні 17 жовтня.

У лукарні розповідають, що Тетруєва є провідним щелепно-лицьовим хірургом відділення пластичної та реконструктивної мікрохірургії "Охматдиту".

На церемоніїї вручення ногороди Наталія розпочала свою промову такими словами: "I am proud Ukrainian" ("Я пишаюся українцями").

Медикиня використала подію, як нагоду ще раз голосно і на весь світ заявити про війну в Україні та її непоправні наслідки для здоровʼя дітей.

Лікарка закликала колег з усього світу долучатися до допомоги українцям і запевнила, що у нашої країни — видатне і світле майбутнє.

Наталія Тетруєва отримала престижну медичну нагороду

Фото: НДСЛ Охматдит

Повідомляють, що лікарка робила операції під звук сирен, ракетних ударів, і навіть під час російського наступу на Київ у березні 2022-го.

Наталія та команда всього відділення пластичної та реконструктивної мікрохірургії змогли оперативно надавати допомогу пораненим, не зупиняючи лікування дітей з розщелиннями губи та піднебіння.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: