fbpx
Сьогодні
PR 17:10 24 Жов 2022

Вологий корм для собак CLUB 4 PAWS SELECTION. Новинка серед преміум раціонів

До недавнього часу вологий корм для собак Клуб 4 Лапи був представлений тільки базовими раціонами з моновкусами. Це якісні, збалансовані корми, які покривають потребу в поживних речовинах. Але багато господарів собак хочуть, щоб їжа була для їх вихованців джерелом не тільки білків, жирів і вуглеводів, але й задоволення. Особливо це стосується представників малих порід, адже до них часто ставляться, як до дітей, балують смаколиками. Виробник кормів Клуб 4 Лапи для собак врахував ці побажання при розробці лінійки делікатесних раціонів з оригінальними смаками та формами SELECTION, призначених для собак малих порід. Підготовка до виходу новинки на ринок була розпочата ще в грудні 2021 року. Дослідження, проведені після початку війни, показали, що власники собак навіть у цей важкий час намагаються забезпечити своїх улюбленців найкращим, побалувати, порадувати. І в серпні 2022 року новинка з'явилася на українському ринку.

Склад вологого корму для собак Клуб 4 Лапи SELECTION

Виробник випускає корм для собак вологий CLUB 4 PAWS SELECTION у формі слайсів (м'ясних шматочків в соусі) та паштетів, про що йдеться на офіційному сайті. Лінійка слайсів у паучах вагою 85 г, представлена 3 смаками:

  • Качка та індичка;
  • Яловичина та овочі;
  • Лосось і макрель.

Усі корми для собак Клуб 4 Лапи SELECTION у формі слайсів містять:

  • м'ясо та продукти тваринного походження (до складу раціону «Лосось і макрель» також входять риба та рибні субпродукти), загальний вміст м'ясних, рибних інгредієнтів – до 79%;
  • екстракти рослинного білка, продукти рослинного походження, злаки;
  • жири, в тому числі масло лосося;
  • мінерали, вітаміни;

вологий корм для собак CLUB 4 PAWS SELECTION. Новинка серед преміум раціонів

Переваги преміум раціону Клуб 4 Лапи SELECTION для собак

вологий корм для собак CLUB 4 PAWS SELECTION. Новинка серед преміум раціонів

У кормів SELECTION є низка переваг, загальних для всіх преміум раціонів Клуб 4 Лапи:

  • високий вміст м'яса (риби) та інгредієнтів тваринного походження, які є джерелом білка та важливих для собак амінокислот;
  • корми добре збалансовані, покривають потребу в поживних речовинах;
  • поліненасичені жирні кислоти Омега 3 і 6 корисні для краси та здоров'я вихованців;
  • раціони не містять штучних ароматизаторів і барвників.

У новинки є і додаткові переваги. Назву лінійки Tail-Wagging Slices можна перекласти як «слайси для виляння хвостом». Як відомо, собаки виляють хвостом на радощах, коли хочуть висловити захоплення. Кажуть, вихованці, які вже спробували новинку, побачивши пакетик, починають виляти хвостом вдвічі енергійніше, а миску вилизують до блиску. Це пов'язано зі смаковими достоїнствами делікатесних слайсів SELECTION:

  • застосовується технологія, яка дозволяє створити м'ясні шматочки з ніжною текстурою;
  • поєднання інгредієнтів забезпечує більш багатий, насичений смак, ніж в кормах базової лінійки;
  • апетитний соус підвищує привабливість корму для собак.

Як перейти на Клуб 4 Лапи SELECTION для собак з іншого корму

вологий корм для собак CLUB 4 PAWS SELECTION. Новинка серед преміум раціонів

Будь-який новий корм потрібно вводити до раціону собаки поступово, щоб не піддавати травну систему стресу. Повний перехід зі звичного корму на новинку лінійки SELECTION займе близько тижня. Ветеринарні дієтологи рекомендують таку схему поступового переходу:

  • 1-2 день – 75% порції повинен складати звичний корм, а 25% – раціон SELECTION;
  • 3-4 день – старий і новий корм змішують 50 на 50;
  • 5-6 день – вміст корму SELECTION збільшують до 75%, а попереднього корму – зменшують до 25%;
  • 7-8 день – порція може повністю складатися з корму SELECTION.

Де купити корм Клуб 4 Лапи SELECTION для собак

Купити корм Клуб 4 Лапи для собак нової лінійки вже можна в ряді офлайн і інтернет-магазинів. Офіційний інтернет-магазин бренду продає корм блоками (12 паучів по 85 г) з доставкою по Україні.

Вологий корм для собак Клуб 4 Лапи SELECTION – смачна новинка для улюбленців

Для багатьох людей джерелом щастя є радість і задоволення, які відчуває їх вихованець. А для собак головним джерелом радості є спілкування з улюбленим господарем, а отримати з його рук смачний корм – подвійне задоволення. Нові оригінальні смаки вологих кормів для собак CLUB 4 PAWS SELECTION – це ще одна можливість порадувати улюбленців-гурманів. Корми Клуб 4 Лапи SELECTION відносяться до класу преміум, тобто відрізняються оптимальним співвідношенням ціни та якості. Tail-Wagging Slices – це не просто ласощі, а повнораціонний корм зі збалансованим складом, корисними добавками. Виробник пропонує 3 варіанти смаків слайсів для любителів м'яса, птиці та риби, а також 4 види паштетів з різних сортів птиці, м'яса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: