fbpx
Сьогодні
10:42 20 Жов 2022

Український Headway став фіналістом конкурсу кращих стартапів Європи

English version here

Headway увійшов у **шорт-лист* The Europas Awards та став єдиним українським стартапом у категорії EdTech. Переможців оголосять 1 листопада на конференції Web Summit, яка пройде у Лісабоні.

Headway створює EdTech-продукти, що допомагають розвиватися мільйонам людей у світі через лаконічний освітній контент: самарі, курси, ігри, інфографіки. Основний продукт — застосунок **Headway app**. У ньому зібрані 15-хвилинні текстові та аудіосамарі нонфікшн бестселерів, а також щоденні інсайти, гейміфіковані челенджі. Headway є лідером у світі за завантаженнями у ніші книжкових самарі.

З початком повномасштабної війни застосунок став безкоштовним для українців. Його завантажили вже близько 140 тисяч українських користувачів.

«Headway, який створили українці, виборов місце у категорії Hottest EdTech та продовжує змагатись з найкращими європейськими стартапами. У еру смартфонів і дефіциту часу ми допомагаємо зайнятим людям розвивати себе легко та у задоволення. Пишаюсь результатами нашої команди й тим, що цього року також представимо Україну на Web Summit», — коментує СЕО та засновник Headway Антон Павловський.

The Europas Awards — головна нагорода для найпопулярніших технологічних стартапів Європи, яку заснував у 2009 році головний редактор TechCrunch Майк Бутчер. Місія нагороди — привернути увагу до тих європейських технологічних стартапів, які вирішують актуальні, нагальні та глобальні проблеми XXI століття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: