fbpx
Сьогодні
19:11 20 Жов 2022

17-й Екопікнік на березі Вільшанського водосховища

22-23 жовтня організація Сhysto.de запрошує долучитися до екопікніку на березі Вільшанського водосховища, в рамках якого відбудеться акція, присвячена порятунку Карпатського моря.

Екопікніки від Chysto.de — це щомісячна подія, що гуртує навколо Карпатського моря людей зі всієї України. Це місце сили, де кожен забуває про турботи. Місце, де хочеться насолодитися краєвидами та надихатися на повні груди. Та на жаль, дивлячись під ноги на услані сміттям береги водосховища, відпочинку не виходить. Стає боляче від того, скільки біди зроблено за минулі роки такому мальовничому краю.

17-й Екопікнік на березі Вільшанського водосховища

За два роки працьовитими руками прибиральчан було зібрано 54 500 кг вторсировини та 2 130 мішків із загальними відходами. На жаль, ще вистачає роботи.

Chysto.de налаштовані не просто прибрати сміття. Мета не допустити, щоб ця історія повторилася. Екорух вже має плани щодо встановлення виловлювача сміття. Є попередні домовленості з інженером, який готовий розпочати роботу над проєктом. Також вивчається юридична та екологічна сторона питання, щодо надання території водосховища природоохоронного статусу.

17-й Екопікнік на березі Вільшанського водосховища

В дяку за роботу і відкриті серця учасників екорух Chysto.de завжди запрошує гостей, що закохують в українські пісні та культуру. Проводять тематичні ігри для дітей та в планах серія навчань для дорослих з екопросвітництва.

Тож вже 22-23 жовтня Chysto.de чекає всіх охочих на №17-й святковий екопікнік. Реєстрація на захід обов'язкова.

17-й Екопікнік на березі Вільшанського водосховища

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: