fbpx
Сьогодні
12:42 19 Жов 2022

Рішення від "Нової Пошти": тепер можна доручити іншій людині забрати вашу посилку

Фото: "Нова Пошта"

Послуга доступна для отримання і в поштоматі, і у відділенні.

Про це йдеться на сайті "Нової Пошти". 

У чому проблема?

Уявімо ситуацію: ви замовили доставку якогось товару. І ця посилка для вас дуже важлива, ви хочете її отримати якнайшвидше. Проте саме в день, коли вам приходить сповіщення про прибуття товару, ви дуже зайняті і не встигнете зайти на відділення, щоб забрати його. 

Яке рішення?

"Нова пошта" запустила новий сервіс "Інший отримувач", який дає змогу доручити отримання посилки іншій людині, "якій ви довіряєте". 

Сервіс доступний для посилок із поштоматів і відділень з оголошеною вартістю до 30 тисяч гривень. Замовити сервіс "Інший отримувач" може тільки отримувач і винятково через мобільний застосунок. Але якщо посилку замовлено "Особисто в руки", то змінити отримувача неможливо.

Як це працює? 

Пояснюємо увесь алгоритм дій:

  • Знайти необхідну посилку в пункті "Мої посилки";
  • У розділі "Керування посилкою" обрати сервіс "Інший отримувач".
  • Вказати номер телефону людини, якій надаєте право отримати посилку, і натиснути "Доручити".
  • Автоматично людина отримає пуш-повідомлення у свій мобільний застосунок "Нової пошти", що їй надали дозвіл на отримання посилки. Якщо в довіреної особи не встановлений мобільний застосунок НП, то вона отримає повідомлення у вайбер або на телефон.

Щоб отримати довірену посилку у відділенні, необхідно повідомити оператора, що використовуєте сервіс "Інший отримувач", назвати спеціальний код і номер посилки, який прийшов у повідомленні.

Право на отримання посилки можна скасувати. Для цього необхідно в мобільному застосунку знайти потрібну посилку й у розділі "Керувати посилкою" натиснути "Скасувати довіреність".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: