fbpx
Сьогодні
17:38 13 Жов 2022

Зеленський вважає путіна не зовсім адекватною людиною

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський вважає президента рф володимира путіна не зовсім адекватною людиною та терористом за своєю суттю, з яким не можна вести переговори.

Про це заявив Володимир Зеленський в інтерв'ю німецькій телекомпанії ZDF.

"Ставлення змінилося і до мене і до нас у канцлера (Олафа Шольца – ред.), і у нас до канцлера… Мені здається, що канцлер у тематиці війни побачив наслідки того, що президент росії говорить одне, а чинить зовсім не так – і ми говоримо не про публічні заяви, а про особисті обіцянки путіна…

Мені здається, канцлер побачив, що довіряти президенту росії не можна і що Україна права. Ми довго стукали у вікна та німецькі двері, щоб вони були для нас відчинені і нас почули: ми реально маємо справу з не зовсім адекватними людьми і домовлятися з неадекватними людьми складно.

Вони можуть вам щось пообіцяти і відразу вчинити по-іншому. Це вже терористи, котрі до кінця не знають, чого вони хочуть. Тому що вони емоційно щодня змінюють своє ставлення. Канцлер глибше занурився в тему – я вдячний, це сильно впливає", – сказав Зеленський.

У цьому інтерв'ю Зеленський також сказав, що до вторгнення він кілька разів намагався поговорити з Путіним, але росіяни не хотіли розмовляти з ним. Вони вторглися в Україну – а тепер стверджують, що хочуть переговорів.

Український лідер готовий говорити із тим, хто реально хоче миру. Зараз путін говорить про переговори, а його війська випускають 100 ракет по Україні, її енергетичних об'єктах.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: