fbpx
Сьогодні
20:32 12 Жов 2022

Єрмак назвав "історичною" чергову зустріч формату "Рамштайн"

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак назвав "історичною" чергову зустріч формату "Рамштайн", натякнувши, що є рішення для посилення протиповітряної оборони України.

Про це Єрмак написав у своєму Twitter.

"Ще один "Рамштайн". Ця зустріч історична, тому що ухвалюються рішення для "закриття" українського неба. Посилення системи ППО – це те, що нам потрібно. Ми в постійному діалозі з нашими союзниками. Саме сучасні системи ППО для України були темою наших останніх розмов з Джейком Салліваном (радником з нацбезпеки США – ред.)", – написав Єрмак.

Довідка

На відкритті зустрічі міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що українські війська за підтримки наданого Заходом озброєння змінили динаміку війни.

Окрім засідання групи у форматі "Рамштайн", в Брюсселі також пройде зустріч міністрів оборони країн НАТО. За словами генсека Єнса Столтенберга, посилення протиповітряної оборони України стане топ-пріоритетом зустрічі.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: