fbpx
Сьогодні
13:05 12 Жов 2022

У користувачів Facebook масово зникли підписники

Користувачі Facebook заявили про масове зникнення підписників, воно могло скоротитися на сотні і навіть тисячі людей. При цьому, з проблемою зіткнулися користувачі з різних країн, постраждали як особисті облікові записи, так і сторінки медіа та політиків.

Так, навіть у засновника Facebook Марка Цукерберга кількість підписників різко скоротилася до 9994 осіб. Видання Newsweek повідомило про те, що 3-4 жовтня різко впала кількість підписників сторінок провідних західних медіа, серед яких New York Times, Washington Post, Huffington Post, The Hill, USA Today, New York Post і саме Newsweek.

Пропадають підписники і у користувачів та сторінок з України. Так, сторінка президента України Володимира Зеленського ще кілька днів тому мала три мільйони підписників, зараз це число становить 9994 особи. Зіткнулися з подібним і українські блогери, ведучі та інші популярні особи.

Офіційно компанія Meta не коментувала цю інформацію. Користувачі соцмережі припустили, що справа може бути в збої в роботі Facebook. Крім того, причина може бути в базі при оновленні. Число передплатників зменшилося до приблизно однакової кількості у всіх, ймовірно, незабаром помилку виправлять.

Newsweek зазначає, що навесні Meta заявила про боротьбу з фейковими обліковими записами на Facebook. У період із квітня про липень було заблоковано 1,6 мільярда подібних акаунтів. Надалі соціальна мережа також мала намір боротися із підробленими сторінками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: