fbpx
Сьогодні
20:03 11 Жов 2022

За добу росіяни випустили по Україні майже 30 крилатих ракет, – Генштаб

У вівторок, 11 жовтня, російські військові завдали другого масованого удару по території України, випустивши майже тридцять крилатих ракет. Окупанти також сім разів ударили по нашій державі з авіації та здійснили близько 25 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у вечірньому зведенні.

"Не досягаючи успіху, ворог продовжує завдавати ракетних ударів та застосовувати ударні БпЛА для ураження критичної інфраструктури і житлових районів міст нашої країни", – йдеться в повідомленні.

Силам протиповітряної оборони ЗСУ вдалося знищити 32 ворожі повітряні цілі в різних регіонах – 21 крилату ракету й 11 безпілотників.

Через влучення інших ракет рф пошкоджень зазнала інфраструктура більше десяти населених пунктів у п'яти областях – Львівській, Дніпропетровській, Вінницькій, Запорізькій і Донецькій.

Крім цього, вночі загарбники намагалися атакувати об'єкти критичної інфраструктури Миколаївщини за допомогою восьми ударних дронів іранського виробництва. Але українським бійцям вдалося знищити всі безпілотники.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: