fbpx
Сьогодні
13:02 06 Жов 2022

Запустили продаж браслетів з металу Азовсталі, кошти підуть на закупку безпілотників: як працює це рішення

English version here

Перша лімітована партія браслетів налічує 10 000 штук.

Про це йдеться на сайті UNITED24.

У чому проблема? 

Для боротьби з російським агресором Збройним Силам України потрібні безпілотні літальні апарати. Михайло Самусь, директор New Geopolitics Research Network, вважає БПЛА критично важливим чинником для сучасної армії:

"Це можливість скоротити процес дізнавання координат цілей противника. Рішення на ураження приймаються не за години, а за секунди. Це вирішальними способом впливає і на тактику проведення операцій". Проте дрони не вічні, їх знищує наш противник і постійно потрібно купувати нові. 

Яке рішення? 

В Україні створили ексклюзивну партію браслетів "Символ незламності" з останньої довоєнної партії металу з Азовсталі. Кожна гривня з браслету буде працювати на перемогу у вигляді безпілотників, які дуже потрібні нашим захисникам. Армія дронів завдяки пожертвам через UNITED24 вже закупила для фронту майже тисячу БПЛА.

Як це працює? 

100% прибутку від продажу браслету буде переказано через фандрейзингову платформу UNITED24 на проєкт "Армія дронів", щоб посилити українських захисників на фронті.

Перша лімітована партія браслетів налічує 10 000 штук.

Запустили продаж браслетів з металу Азовсталі

Кожен браслет виготовлений з 5 грам Азовсталі. Для браслетів використовували сталь, виготовлену на легендарному прокатному стані 3600.

Лаконічний дизайн браслетів — сталь з вигравійованим гербом України — розробив ювелірний дім SOVA. Ювелір поставили перед собою головну задачу — створити виріб, який би символізував незламність українського народу.

Під час втілення задуму керувались двома ввідними: обмеженою кількістю самої сталі, яку неможливо поповнити, і великим накладом, хоча такий браслет захочуть мати тисячі людей.

Партнер проєкту "Нова пошта" власною вартістю доставить браслет до будь-якого відділення або поштомату "НП" в Україні. Крім того, придбати цей браслет можна у всіх магазинах бренду SOVA в Україні.

Придбати браслет можна тут його вартість 1500 гривень. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: