fbpx
Сьогодні
22:38 06 Жов 2022

У Запоріжжі кількість загиблих внаслідок ракетного обстрілу збільшилася до семи

Наслідки обстрілу в Запоріжжі

У Запоріжжі кількість загиблих внаслідок ракетного обстрілу збільшилася до семи, п'ятеро людей вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Олександр Старух у Телеграмі.

"На превеликий жаль маю повідомити, що кількість жертв терористичного обстрілу центра міста збільшилась. Підтверджено загибель 7 мешканців обласного центру, ще мінімум 5 осіб вважаються зниклими безвісти. Наразі продовжується розбір завалів, після чого можливо буде встановити точну кількість загиблих та постраждалих", – зазначив очільник ОВА.

Він додав, що завдяки оперативній роботі спеціальних служб, рятувальників та лікарів вдалося врятувати 21 людину, яким вже надали необхідну допомогу. Постраждалих внаслідок обстрілів міська влада влаштовує у центри тимчасового розміщення.

Старух наголосив, що обстріл Запоріжжя ракетами С-300 – справжній терористичний акт, адже це не випадкове влучання, а серія ракет націлена на багатоповерхівки.

Поблизу з місцем влучання немає ані військових, ані важливих об'єктів, лише цивільні будівлі та багатоквартирні будинки. Під час попередніх обстрілів мішенню окупантів переважно була цивільна інфраструктура.

Довідка

6 жовтня о 5-й ранку ворог вдарив ракетами С-300 по Запоріжжю, дві ракети влучили в багатоповерхові будинки.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: