fbpx
Сьогодні
15:07 06 Жов 2022

Росія намагалась купити через треті країни десятки тисяч бронежилетів та комплектів зимового одягу, – Резніков

English version here

Фото: Головне управління розвідки Міноборони України

Росія намагалися отримати через треті країни 200 тис. бронежилетів і 500 тис. комплектів зимового одягу

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков на пресконференції Forbes "Без рожевих окулярів. Бізнес і держава під час війни", пише "Інтерфакс Україна".

Як зазначив Глава Міноборони, у результаті рф отримала відмову від Туреччини.

"Факти, які я спостерігаю, – це провал "могилізації" в росії, їхній провал забезпечення нового контингенту… Ми маємо точну інформацію з Туреччини від наших партнерів, що росіяни намагалися замовити через треті країни 200 тис. бронежилетів і 500 тис. комплектів зимового одягу.

Це означає, що у них із цим біда. Турецькі партнери їм, до речі, відмовили", наголосив Резніков.

Глава Міноборони вважає, що провал так званої спеціальної військової операції призведе до заміни режиму в росії.

"Моє розуміння – це провал нинішнього кремлівського режиму в росії. Відповідно, вони зроблять якісь кадрові рішення, когось звинуватять, найімовірніше, російських військових, у провалі "спеціальної військової операції", їм потрібні чиїсь голови.

Але це вже не витримає режим, буде заміна режиму, буде "ідеальний шторм" у росії, а ми в цей момент рухатимемося з нашими контрнаступальними операціями за підтримки наших партнерів і готуватимемося до того, що з новим керівництвом росії за допомогою партнерів буде обговорено нову систему гарантій безпеки для України, яка приведе до завершення цієї війни та нашого виходу на всі кордони, які визнані міжнародною спільнотою у 1991 році", резюмува Резніков.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: