fbpx
Сьогодні
16:37 05 Жов 2022

Жителів Київщини попереджають про ймовірність нових ударів з боку рф

Credit: Getty Images

Очільник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба попередив про ймовірність нових ударів по Київській області з боку російської федерації.

Про це він повідомив у Телеграмі.

"Шановні жителі Київщини! Ворог продовжує атакувати мирні населені пункти України з повітря. Цієї ночі російські загарбники вперше завдали удару по області дронами-камікадзе. Тому звертаюсь до кожного. Загроза обстрілів залишається", — наголосив він.

Голова ОВА підкреслив важливість дотримання заходів безпеки під час сигналів повітряної тривоги, зокрема необхідність проходити в укриття, і зауважив, що своєчасне реагування на сигнал тривоги дозволяє уникнути загрози загибелі громадян.

Також Кулеба закликав не фотографувати і не знімати об'єкти інфраструктури, що зазнали пошкоджень.

"Бережіть себе. Пам'ятайте, війна триває. росія нестиме відповідальність за кожний злочин проти українців", — додав він.

Довідка

5 жовтня російські загарбники атакували Білу Церкву дронами-камікадзе, унаслідок чого спалахнули пожежі на об'єктах інфраструктури.

За даними голови ОВА, усього були зафіксовані шість влучань, постраждала одна людина.

Після атаки безпілотників-камікадзе на Білу Церкву поліція закликала телефонувати на гарячу лінію "102" за появи підозрілих звуків чи ситуацій.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: