fbpx
Сьогодні
09:56 05 Жов 2022

Путін затвердив "ратифікацію" договору про прийняття окупованих територій України до складу рф

Лідер країни-агресора володимир путін підписав "ратифікацію" договору про прийняття окупованих територій України

Про це пише Рубрика.

Зазначимо, що за так званим законом приєднання до росії входять так звані "ДНР", "ЛНР", а також Запорізька та Херсонська області.

Нагадаємо, що для територій окупованих Херсонської та Запорізької областей у Кремлі навіть видимість "республік" не створювали – анексували так.

Путін призначив:

  • Дениса Пушиліна тимчасовим виконувачем обов'язків "глави ДНР",
  • Леоніда Пасічника – тво "глави ЛНР",
  • Євгена Балицького – тво "губернатора" Запорізької області,
  • Володимира Сальдо – тво "губернатора Херсонської області".

Саме з цими особами російський президент 30 вересня підписав фіктивні й юридично нікчемні "договори" про прийняття окупованих територій українського сходу та півдня  до складу РФ.

Херсонський ставленик Кремля Кирило Стремоусов уже заявив, що митний контроль на межі між Херсонською областю та Кримом перестав існувати.

У ЗМІ з'явилися копії документів.

закон про приєднання закон про приєднання закон про приєднання закон про приєднання Херсонської області

Довідка

28 вересня окупаційні адміністрації Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей відзвітували про остаточні підсумки "референдумів про приєднання до росії".

30 вересня відбулася так звана "церемонія підписання договорів про вступ до складу росії нових територій".

2 жовтня Конституційний суд рф схвалив пакет документів про "прийняття" окупованих "днр", "лнр", Херсонської та Запорізької областей до складу росії, навіть призначили "вибори" в "парламенти" на 2023 рік.

В Офісі президента запевнили росію та її спільників на окупованих територіях України, що псевдореферендуми не дадуть можливості легалізувати захоплення українських земель.

Раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що після проведення так званих "референдумів" на окупованих територіях переговори з президентом рф володимиром путіним стануть неможливими.

Нагадаємо, що держдума росії у понеділок 3 вересня схвалила "ратифікацію" юридично нікчемних договорів про включення Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей України до складу рф.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: