fbpx
Сьогодні
16:11 04 Жов 2022

Окупанти будують "державний кордон" у Василівці на Запоріжжі

Фото: ілюстративне

У Василівці – єдиному населеному пункті, через який можна виїхати з тимчасово захоплених територій України до Запоріжжя, загарбники будують "державний кордон".

Про це в ефірі національного телемарафону новин сказав голова Запорізької ОВА Олександр Старух, передає "Укрінформ".

"У Василівці намагаються облаштувати "державний кордон", як вони вважають, з усіма правилами перетину, які вони вигадали. Не пускають чоловіків призовного віку. Транзит з окупованої території припинено з обох сторін. Окупанти намагаються побудувати «кордон», як свого часу в Криму та на Донбасі", – сказав Старух.

Він додав, що за минулу добу з тимчасово захоплених територій України через Василівку змогли виїхати лише 43 людини, у той час, як минулого тижня ця цифра сягала 1500 – 2000 людей на день.

Як повідомлялося, ворожа армія продовжує обстрілювати об'єкти цивільної інфраструктури Запорізької області. Лише вчора було здійснено 114 обстрілів, з них 90 – це цивільні об'єкти, розташовані в 23 населених пунктах області. Одна людина отримала поранення.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: