fbpx
Сьогодні
22:57 02 Жов 2022

Зеленський прокоментував ситуацію на фронті: відео

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський прокоментував ситуацію на фронті.

Про це йдеться в його відеозверненні.

"Щоденно як мінімум двічі – вранці і ввечері – я отримую звіти від наших військових. Цього тижня у звітах найбільшу частину займає перелік звільнених від ворога населених пунктів у межах нашої оборонної операції. Це, знаєте, тенденція така… Нещодавно хтось десь проводив псевдореферендуми, а коли повертається український прапор – про російський фарс з якимись там папірцями й якимись там анексіями ніхто й не згадує", – заявив Зеленський.

При цьому президент зазначив, що кожен, хто причетний до будь-яких елементів агресії проти нашої держави, буде за це відповідати.

"І я дякую усім, хто наближає ці моменти перемог, хто повертає український прапор на його законні місця на українській землі. Дякую усім: від генералів до рядових, від професійних військових, розвідників та спецслужбовців – до волонтерів і кожного, хто допомагає обороняти нашу державу", – підкреслив він.

Нагадаємо, сьогодні президент України Володимир Зеленський офіційно оголосив про повне зачищення міста Лиман що на Донеччині від російських загарбників.

Вчора Зеленський заявив, що український прапор уже в Лимані Донецької області.

Раніше у Східному угрупованні військ ЗСУ підтвердили, що українські військові увійшли до Лиману, але зауважили, що у місті точаться бої.

Нагадаємо, раніше Рубрика писала, що на Донеччині українські військові розгорнули державний прапор України біля стели на в'їзді до міста Лиман.

Фонд "Повернись живим" оприлюднив відео втечі загарбників з міста Лиман.

Також, речник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий розповів, що поблизу міста ЗСУ звільнили 5 населених пунктів: Ямпіль, Новоселівку, Шандриголове, Дробишеве та Ставки.

У міноборони рф вже визнали, що російські окупанти втекли з Лимана.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: