fbpx
Сьогодні
16:29 02 Жов 2022

Єрмак під час робочого візиту до Туреччини зустрівся з керівниками компанії Baykar

Фото: ОПУ

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак розпочав візит до Турецької Республіки

Про це інформує Рубрика, посилаючись на пресслужбу ОПУ.

У Офісі Президента зазначили, Єрмак відвідав виробничі потужності компанії Baykar. Ця компанія виробляє безпілотні літальні апарати "Байрактар".

"Продовжуємо зміцнювати обороноздатність нашої держави у тісній взаємодії з нашим стратегічним партнером – Туреччиною", – зазначив керівник Офісу Президента.

Очільник Офісу Глави Української держави став першим іноземним гостем, який побував у Дослідницькому центрі компанії Baykar, засвідчивши його фактичне відкриття.

Єрмак на заводі Байкар

Фото: ОПУ

Андрій Єрмак також зустрівся з керівниками компанії Халуком і Сельчуком Байрактарами. Сторони обговорили поточні й майбутні проекти співпраці, зокрема щодо виробництва БПЛА на території України.

"Ключовим елементом зміцнення стратегічного партнерства між Україною й Туреччиною буде створення навчального центру та заводу компанії "Байкар" на території нашої держави, а також спільне виробництво перспективних авіаційних двигунів", наголосив український посадовець.

На виконання доручення Президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак вручив Орден "За заслуги" ІІІ ступеня голові Ради директорів та технічному директору компанії "Байкар" Сельчуку Байрактару.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: