fbpx
Сьогодні
22:06 02 Жов 2022

На окупованій частині Луганщини сталася "бавовна", — Гайдай

У неділю в Нижній Дуванці біля Сватового на окупованій Луганщині пролунав вибух, загинули окупанти-буряти.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegam

"Сьогодні в Нижній Дуванці біля Сватового буряти розлетілися і висять шматками зараз на деревах. Щось вони там знову палили не там, де треба, чи там, де треба. Настрої панічні. Вони там в шоці від швидкості наступу українських військових", — сказав він.

Гайдай також розповів, що на деяких звільнених територіях українські військові дивуються великій кількості вбитих окупантів і припускають, що працювали загородзагони.

"На певних ділянках фронту, де вже пройшли наші захисники, навіть вони здивовані, тому що дуже багато загиблих орків. Вони кажуть, що бої йшли потужні, але, можливо, навіть працювали якісь загородзагони, щоб не давати росіянам тікати", – сказав він.

Нагадаємо, сьогодні президент України Володимир Зеленський офіційно оголосив про повне зачищення міста Лиман що на Донеччині від російських загарбників.

Вчора Зеленський заявив, що український прапор уже в Лимані Донецької області.

Раніше у Східному угрупованні військ ЗСУ підтвердили, що українські військові увійшли до Лиману, але зауважили, що у місті точаться бої.

Нагадаємо, раніше Рубрика писала, що на Донеччині українські військові розгорнули державний прапор України біля стели на в'їзді до міста Лиман.

Фонд "Повернись живим" оприлюднив відео втечі загарбників з міста Лиман.

Також, речник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий розповів, що поблизу міста ЗСУ звільнили 5 населених пунктів: Ямпіль, Новоселівку, Шандриголове, Дробишеве та Ставки.

У міноборони рф вже визнали, що російські окупанти втекли з Лимана.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: