fbpx
Сьогодні
14:15 02 Жов 2022

Конституційний суд рф схвалив договори про анексію окупованих українських територій

Фото: УНІАН

Конституційний суд росії схвалив договори про "прийняття до складу РФ" окупованих Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей

Про це пише Рубрика, посилаючись на російське пропагандистське видання ТАСС.

Зазначимо, що такими діями росія продовжує процедуру анексії захоплених територій України.

"Конституційний суд схвалив пакет документів щодо прийняття "ДНР", "ЛНР", Херсонської та Запорізької областей до складу росії", процитувало видання рішення суду.

Що відбуватиметься далі?

Нагадаємо, що процедуру анексії чотирьох українських областей росія здійснює, так само як і вчинила у 2014 році з Кримом.

Після того, як Конституційний суд визнав відповідними закону договори про "прийняття до складу рф" територій цих чотирьох областей України, їх тепер мають ратифікувати Держдума та Радфед.

На "завершальному етапі" підписом "документи" затверджує російський лідер володимир путін.

Нагадаємо, що 30 вересня президент російської федерації путін підписав "договір про вступ до складу росії" захоплених українських територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей.

він заявив, що відтепер їхні мешканці – громадяни рф.

Після чого президент Володимир Зеленський поставив крапку в переговорах з росією та наголосив, Київ буде вести діалог з Москвою лише за правління нового президента рф.

Тим часом світова спільнота заявила, що ніколи не визнає незаконної анексії українських територій. Низка країн вже відреагувала черговими санкціями в бік рф.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: