fbpx
Сьогодні
20:24 01 Жов 2022

ЗСУ на Херсонщині приземлили ворожий "Орлан-10"

Фото: Ілюстративне

Українські військові продовжують знищувати техніку й живу силу окупантів, завдаючи ворогу великих збитків. Зокрема, вони ліквідували черговий безпілотний літальний апарат на Херсонщині.

Про це повідомили у службі звʼязків із громадськістю повітряного командування "Південь". Зазначається, що сталося це 1 жовтня о 12 годині.

"Намагаючись розвідати розташування наших військ, противник укотре використовує безпілотники, але підрозділи протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" працюють влучно", – коментують в ОК.

Водночас стало відомо, що ліквідований українськими захисниками безпілотник – це БпЛА "Орлан-10".

Раніше у Східному угрупованні військ ЗСУ підтвердили, що українські військові увійшли до Лиману, але зауважили, що у місті точаться бої.

Нагадаємо, раніше Рубрика писала, що на Донеччині українські військові розгорнули державний прапор України біля стели на в'їзді до міста Лиман.

Фонд "Повернись живим" оприлюднив відео втечі загарбників з міста Лиман.

Також, речник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий розповів, що поблизу міста ЗСУ звільнили 5 населених пунктів: Ямпіль, Новоселівку, Шандриголове, Дробишеве та Ставки.

У міноборони рф вже визнали, що російські окупанти втекли з Лимана.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Фото ілюстративне

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: