fbpx
Сьогодні
21:56 01 Жов 2022

"Окупанти передислокувалися в пакети або полон": Міноборони про ситуацію в Лимані

Більша частина російських окупантів, що знаходилися у Лимані Донецької області, або здалися у полон українських військових, або "передислокувалися" у мішки для трупів.

Про це повідомляє Міністерство оборони України у Twitter.

"Дякуємо "Міністерству оборони" Росії за успішну співпрацю в організації навчань "Ізюм 2.0″. Майже всі російські війська, дислоковані в Лимані, були успішно передислоковані або в мішки для трупів, або в український полон. У нас до вас одне запитання: чи хочете ви повторення?" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що український прапор уже в Лимані Донецької області.

Раніше у Східному угрупованні військ ЗСУ підтвердили, що українські військові увійшли до Лиману, але зауважили, що у місті точаться бої.

Нагадаємо, раніше Рубрика писала, що на Донеччині українські військові розгорнули державний прапор України біля стели на в'їзді до міста Лиман.

Фонд "Повернись живим" оприлюднив відео втечі загарбників з міста Лиман.

Також, речник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий розповів, що поблизу міста ЗСУ звільнили 5 населених пунктів: Ямпіль, Новоселівку, Шандриголове, Дробишеве та Ставки.

У міноборони рф вже визнали, що російські окупанти втекли з Лимана.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: