fbpx
Сьогодні
14:08 30 Вер 2022

Резніков обговорив із главою Пентагону засідання у форматі "Рамштайн-6"

English version here

Міністр оборони України Олексій Резніков в ході телефонної розмови зі своїм американським колегою Ллойдом Остіном, обговорив майбутнє засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн-6", яке заплановане на 12 жовтня.

Про це він повідомив у Твітері.

"Провів телефонну розмову з главою Пентагону. Обговорили оновлений стан справ з передової, Рамштайн-6, і шляхи посилення наших можливостей. Хороші новини будуть оголошені незабаром", – написав Резніков.

Він додав: міністр оборони Ллойд Остін підтвердив, що США не визнають псевдореферендуми на тимчасово захоплених територіях України.

"Українська армія продовжить використовувати зброю для деокупації своєї землі", – наголосив Резніков.

Довідка

Контактна група з питань оборони України, яку очолюють США, наступного разу зустрінеться 12 жовтня в Брюсселі, у переддень зустрічі міністрів оборони Альянсу, що запланована на 13 жовтня.

Попереднє, п'яте засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн", відбулося на авіабазі "Рамштайн" у Німеччині 8 вересня. Тоді під час засідання сторони домовилися про подальшу активізацію програм підготовки українських військових.

Зустрічі у форматі "Рамштайн" започатковано з метою колективної підтримки України, щоб задовольнити оборонні потреби української армії в умовах протистояння російському вторгненню.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: