fbpx
Сьогодні
18:21 30 Вер 2022

"Ми маємо рішення": Зеленський про головні результати засідання РНБО

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський розповів про головні результати засідання РНБО.

Про це він написав у Телеграм.

"Завершилось засідання Ради національної безпеки і оборони. Ми маємо рішення. Перше – тільки шлях посилення України і вигнання окупантів з усієї нашої території повертає мир. Ми пройдемо цим шляхом.

Друге – Україна була й залишається лідером у переговорних зусиллях. Саме наша держава завжди пропонувала Росії домовитись про співіснування на рівних, чесних, гідних та справедливих умовах. Очевидно, що з цим російським Президентом це неможливо. Він не знає, що таке гідність і чесність. Тому ми готові до діалогу з Росією, але вже з іншим Президентом Росії.

І третє – ми маємо зафіксувати юридично все те, чого ми вже досягли фактично. Саме в Україні вирішується доля демократії у протистоянні з тиранією", – наголосив Зеленський.

Крім того, Україна подає заявку на вступ до НАТО у пришвидшеному порядку.

Варто зазначити, що сьогодні Генсек НАТО Єнс Столтенберг проведе незаплановану пресконференцію о 19:00 за Києвом.

Нагадаємо, що диктатор рф володимир путін 30 вересня підписав укази про "приєднання" до рф частково окупованих Запорізької, Херсонської, Донецької та окупованої Луганської областей України.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: