fbpx
Сьогодні
21:24 29 Вер 2022

Зеленський скликає засідання РНБО, Данілов каже, що "ухвалять фундаментальні рішення"

Фото ОПУ

У п'ятницю, 30 вересня, на терміновому засіданні Ради нацбезпеки та оборони планується ухвалити фундаментальні рішення для України.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі Говорить великий Львів, передає НВ.

Він наголосив, що вже завтра будуть відомі рішення РНБО.

"Після Ставки (Ставки верховного головнокомандувача — ред.) відбудеться засідання РНБО, на якому буде прийнято важливі, я вважаю, фундаментальні рішення для нашої країни. Дочекайтеся завтра, і ви будете всі поінформовані про те, про що завтра говоритимемо на РНБО, і які рішення прийматимемо", — наголосив Данілов.

Президент Володимир Зеленський скликає термінове засідання Ради нацбезпеки та оборони на 30 вересня.

За інформацією ЗМІ, до кінця тижня РНБО планує накласти санкції на активи низки російських олігархів та пов'язаних із ними осіб.

З 23 по 27 вересня російські окупанти імітували так звані референдуми на тимчасово окупованих частинах Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. Жоден із цих регіонів росія не контролює повністю. Україна та абсолютна більшість західних країн заявили, що результати псевдореферендумів не будуть визнані.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: