fbpx
Сьогодні
10:09 29 Вер 2022

В окупованому Мелітополі пролунав вибух, підірвали авто з місцевою колаборанткою, – ЗМІ

Фото: Обозреватель

У тимчасово окупованому Мелітополі вибухом був пошкоджений автомобіль місцевої колаборантки Олени Шапурової

Про це повідомляє Telegram-канал "Ріа Мелітополь" та мелітопольський міський голова Іван Федоров.

Зазначають, що за попередніми даними, зрадниця залишилася живою.

Місце, де сталася подія, загарбники оточили та нікого туди не пускають.

Зазначимо, що вибух пролунав 29 вересня близько 07:50 ранку в районі промислово-економічного коледжу. Туди відразу спрямували російські загарбники.

За інформацією сил опору Мелітополя, вибухнув червоний автомобіль Daewoo Lanos, на якому їздила колаборантка Олена Шапурова. Повідомляють, що зрадниця залишилася живою. Жодних подробиць про її стан після вибуху поки що немає.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Мелітополі Шапурова отримала від загарбників посаду – "директор фейкової освіти".

За слів Федорова, Шапурова зазнала сильного переляку внаслідок вибуху. Мер Мелітополя зазначив, що зрадниця "прославилася" численними корупційними схемами у коледжі.

"Особа, яка в мирному житті прославилась численними корупційними схемами в коледжі, знайшла своє "покликання": очолила окупаційний "департамент освіти" й всіляко допомагала окупантам насаджувати рашистський режим "освіти".

За даними очевидців зрадниця жива, проте злякалась до напівсмерті", повідомив Федоров.

До того ж, раніше зрадницю вже попереджали. Так, в окупованому Мелітополі біля будівлі технікуму, директором якого була колаборантка Олена Шапурова, лунали вибухи.

За інформацією мелітопольських ЗМІ, Сама Шапурова відома хабарниця, "гребе гроші лопатою" у фейковій структурі департаменту освіти Запорізької області. Саме туди загарбники тимчасово призначили її директором.

Нагадаємо, що російські військові тікають з окупованого Мелітополя у бік Криму цілими колонами. Щоб вивезти крадене, військові "другої армії світу" зламують гаражі та викрадають цивільні автомобілі.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: