fbpx
Сьогодні
19:09 29 Вер 2022

росіянам не вдалося навести понтонні переправи на Херсонщині, – Генштаб

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На сьогодні російським військам не вдалося створити водні переправи для перекидання військ і техніки на Херсонщині замість зруйнованих мостів.

Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов, повідомляє "Укрінформ".

"На даний час вони (переправи – ред.) не наведені, вони перебувають під нашим вогневим контролем, мости зруйновані, перетинання водної перешкоди по мостах противником неможливе. Всі можливі напрямки наведення переправ перебувають під постійним вогневим контролем наших військових", – заявив Громов.

Довідка

30 серпня Збройні сили України знищили ворожу переправу через Дніпро в районі села Львове на Херсонщині, а також вдарили по недобудованому плавучому мосту, який росіяни споруджували під Антонівським мостом.

ОК "Південь" повідомляло, що уражено район зосередження ворожого озброєння і техніки на Бериславщині, посилено вогневий контроль Антонівського мосту, унеможливлено використання переправи в районі Нової Каховки.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: