fbpx
Сьогодні
15:53 29 Вер 2022

Президент України оголосив про термінове засідання РНБО 30 вересня

Фото: ОПУ

Президент Володимир Зеленський на п'ятницю 30 вересня скликає термінове засідання Ради національної безпеки та оборони України

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Фейсбук прессекретаря президента Сергія Никифорова.

"Президент Володимир Зеленський скликає на завтра термінове засідання Ради національної безпеки та оборони України. Порядок денний та інші подробиці повідомимо згодом", написано у повідомленні.

Нагадаємо, що 29 вересня у кремлі заявили, що в п'ятницю відбудеться "церемонія підписання договорів про вступ до складу Росії нових територій".

Депутат Денис Парфьонов повідомив, що депутатам Державної Думи розіслали запрошення на 30 вересня до Кремля, де о 15:00 розпочнеться захід за участю володимира путіна".

Пізніше прессекретар путіна Дмитро Пєсков повідомив, що в цей час в кремлі відбудеться "церемонія підписання договорів про вступ до складу росії нових територій".

У ній візьме участь путін, який виступить із промовою.

Як повідомляла Рубрика, у росії, використовуючи нові анексовані території України, можуть створити "Кримський федеральний округ".

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: