fbpx
Сьогодні
08:26 29 Вер 2022

Мобілізованих кримських татар окупанти кидають у найгарячіші точки, – Генштаб

Російські війська отримали вказівку першочергово мобілізувати на окупованому пів острові кримських татар

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Фейсбук Генштабу ЗСУ.

Як зазначають військові, загарбники отримали наказ відправляти кримських татар у райони найбільш інтенсивного ведення бойових дій.

"Відомо про відправлення 27 вересня із Севастополя до Херсонської області двох тисяч осіб мобілізованих з Криму.

До того ж, військові комісари на тимчасово окупованій території автономної республіки Крим отримали розпорядження щодо першочерговості призову до лав російських окупаційних військ кримських татар із направленням їх у бойові частини, що виконують завдання у районах найбільш інтенсивного ведення бойових дій", наголошують у Генштабі.

Як повідомляють у штабі, впродовж 26 вересня цього року лише у Сакському районі росією мобілізовано 21 особу з числа кримських татар.

Нагадаємо, що прокуратура Автономної Республіки Крим та міста Севастополь дала жителям півострова рекомендації на випадок вручення повістки й призову в російську армію.

Також військові зазначили, що українські військові відбили атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Майорськ, Залізне, Бахмутське, Одрадівка, Миколаївка Друга, Озерянівка, Первомайське, Побєда, Новомихайлівка, Павлівка та Безіменне.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: